Filmeznél? Kisfilmet fogatnál? Miről is? Kéne egy jó kis sztori?
Új képek a galériában....

BM-DiViD........kapcsolat

 film@bm-divid-film.hu

 
 

Partner Linkek - http://

Kövess bennünket
     

Kamera napellenző.

Miért kell napellenző a kamerára? Kinek kell manapság napellenző?
"Sokféle válasz adható erre a kérdésre. Például, mert fontos, talán praktikus, célszerű és elengedhetetlen kiegészítő, jól mutat vele a kamera, már majdnem profi a kinézet... és még lehetne sorolni a válaszokat... Általában azért abban mindenki egyetért, hogy valóban fontos kiegészítő a kamerán azok számára, akik komolyan veszik a filmezést, szélsőséges körülmények között is professzionális felvételre törekednek".

Kamera tarkótámasz.

Egy apró ötlet, ami konfortosabbá teszi kamerádat.
"Videós körökben, biztosan sokan vannak olyanok, kiknek vállkamerájuk van, és semmi pénzért nem cserélnék le, a kézben tartható izgő mozgó remegő társaikra. Nem véletlenül találták ki ezt a konstrukciót. Nagyon stabil tud lenni a vállon, együtt mozog a testel, nincs fáradó görcsös  kézremegés, nagyon sok szituációban ez az egyik legjobb megoldás".

Fahrt... Dolly

Kamera mozgató Fahrt, vagy ahogy általában nevezzük... Dolly.
"Ez a kellék, párhuzamos sínpáron futó görgős, vagy kerekes tartó szerkezet amelyre, vagy kamera állvány, vagy más kamera tartó elem van rögzítve, és kettő együtt (a tartószerkezet és az állvány) gurul, mozdul el a párhuzamos sínpáron. Amiben az általam kászített talán különbözik sok hasonló társától az az, hogy a zökkenőmentes gördülés érdekében igen sok görgőn támaszkodik és a felfüggesztés rugalmas".